Κανόνες

Forge of Empires - Επίσημοι Κανόνες του Παιχνιδιού


1) Ένας λογαριασμός για κάθε παίκτη

Κάθε παίκτης μπορεί να έχει μόνο ένα λογαριασμό σε κάθε κόσμο που παίζει. Κάθε λογαριασμός μπορεί να έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ένα λογαριασμό από κανέναν άλλο παίκτη.
Η κοινή χρήση του κωδικού σας με άλλον απαγορεύεται.
Η γνώση, αποθήκευση ή ζήτηση του κωδικού άλλου παίκτη απαγορεύεται.
Αν κάποιος άλλος παίκτης σας στείλει τον κωδικό του, θα πρέπει πάντα να το αναφέρετε στην υποστήριξη.

Παραδείγματα:

 • - Απαγορεύεται η δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών σε ένα κόσμο για οποιοδήποτε λόγο.

 • - Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό για να παίζετε σε πολλούς κόσμους.

 • - Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε πολλαπλούς λογαριασμούς για να παίζετε Forge of Empires, αλλά ποτέ στον ίδιο κόσμο.

 • - Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε οποιοδήποτε λογαριασμό που δεν σας ανήκει, σε οποιοδήποτε κόσμο.

 • - Απαγορεύεται να παίζετε για άλλον παίκτη αν λείψει προσωρινά, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

 • - Απαγορεύεται η βίαιη είσοδος σε ένα λογαριασμό ή η προσπάθεια να εξαπατήσετε έναν παίκτη να σας δώσει τα στοιχεία σύνδεσής του.

 • - Απαγορεύεται να ζητήσετε από κάποιον παίκτη να σας δώσει τα στοιχεία σύνδεσής του.

2) Κοινή χρήση συσκευής και/ή σύνδεσης στο διαδίκτυο

Επιτρέπεται για δύο ή περισσότερους παίκτες να χρησιμοποιούν τον ίδιο υπολογιστή και/ή την ίδια σύνδεση στο διαδίκτυο, αρκεί ο κάθε παίκτης να ελέγχει μόνο το δικό του/της λογαριασμό (παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ομάδα Διαχείρισης για να την ενημερώσετε).

Παραδείγματα:

 • - Επιτρέπεται εσύ και ο αδερφός σου να έχετε από ένα λογαριασμό στο Forge of Empires, αρκεί ο κάθε ένας από εσάς να έχει πρόσβαση μόνο στο δικό του λογαριασμό.

 • - Επιτρέπεται να συνδεθείς από το χώρο εργασίας σου ή από το σχολείο, αρκεί να έχεις πρόσβαση μόνο στο δικό σου λογαριασμό.


3) Επικοινωνία

Η InnoGames δεν δέχεται δημοσιεύσεις που η ομάδα του Forge of Empires θεωρεί παράνομες, υβριστικές, προσβλητικές, απειλητικές, καταχρηστικές, επιθετικές κατά της προσωπικής ζωής, σεξουαλικές, πορνογραφικές (συμπεριλαμβανομένων των σκίτσων και κινουμένων σχεδίων , αλλά χωρίς να περιορίζεται μόνο σε αυτά), πολιτικά ακραίες, θρησκευτικά φανατικές, όσες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη νεολαία, ρατσιστικές, όσες έχουν να κάνουν με τη χρήση παράνομων ναρκωτικών ή αλκοόλ ή προωθούν τη χρήση αυτών με οποιοδήποτε ανάρμοστο τρόπο.
Η δημοσίευση συνδέσμων προς τέτοιο περιεχόμενο επίσης απαγορεύεται.
Η παρενόχληση άλλων παικτών με μηνύματα εντός του παιχνιδιού ή καταχρηστικά μηνύματα συνομιλίας (chat) δεν θα γίνει ανεκτή.
Είναι ενάντια στους κανόνες η αναπαράσταση μέλους της ομάδας ή η πρόταση γνωριμίας μαζί τους με σκοπό τον εξαναγκασμό κάθε είδους συμπεριφοράς.

Παραδείγματα:

 • - Απαγορεύεται η χρήση ανάρμοστων ονομάτων

 • - Απαγορεύεται η διαφήμιση ανταγωνιστικών παιχνιδιών, η δημοσίευση ακατάλληλου περιεχομένου ή συνδέσμων προς αυτό, η δημοσίευση ιστοσελίδων ή συνδέσμων που προάγουν διαφόρων ειδών τρόπους αποκόμισης κερδών (moneymaking sites) ή να επικρίνετε τον τρόπο που παίζει κάποιος με τη χρήση ακατάλληλης γλώσσας.

 • - Επιτρέπονται απειλές που έχουν σχέση με το παιχνίδι και όχι με την πραγματική ζωή. Για παράδειγμα, το να πείτε σε κάποιον ότι θα του επιτεθείτε με το στρατό σας αν δε σας δώσει Forge πόντους, επιτρέπεται. Ωστόσο, δεν επιτρέπεται να πείτε ότι θα βρείτε κάποιον και θα τον δείρετε αν δε σας δώσει Forge πόντους.

 • - Η χρήση μόνο κεφαλαίων γραμμάτων ή η επαναλαμβανόμενη συνεχόμενη ροή μηνυμάτων (spam) στο chat δεν επιτρέπεται .

 • - Ζητούμε από τους παίκτες να μη χρησιμοποιούν ονόματα χρήστη που περιλαμβάνουν ολόκληρες τις διευθύνσεις του e-mail τους, ολόκληρα ονόματα ή τηλεφωνικούς αριθμούς, για την ασφάλεια των παικτών και την προστασία προσωπικών δεδομένων.

 • - Η ενθάρρυνση άλλων παικτών να παραβιάσουν τους κανόνες απαγορεύεται.

4) Γλώσσα

Αυτή η έκδοση του Forge of Empires είναι η Ελληνική. Η χρήση άλλων γλωσσών στο παιχνίδι απαγορεύεται. Αυτό σημαίνει πως η επικοινωνία και όλες οι δημοσιεύσεις θα πρέπει να είναι στα Ελληνικά.

Μια μικρή πρόταση ή μια παγκοσμίως γνωστή ρήση σε άλλη γλώσσα επιτρέπεται, αρκεί να ακολουθεί ή να προηγείται μετάφραση στα Ελληνικά.
Δεν είναι απαραίτητη η μετάφραση κυρίων ονομάτων.
Οι αιτήσεις υποστήριξης θα πρέπει επίσης να δημιουργούνται στα Ελληνικά (και όχι Greeklish) διαφορετικά δεν θα δίνεται απάντηση.


5) Μεταφορά Λογαριασμών και Διαμαντιών

Δεν επιτρέπεται να παίζετε λογαριασμούς για διαφημιστικούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η αγοραπωλησία, ανταλλαγή ή προσφορά λογαριασμών με αντάλλαγμα Διαμάντια ή άλλου είδους κέρδος.
Δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή αντικειμένων του παιχνιδιού (π.χ. αγαθά, Forge πόντοι κλπ) για Διαμάντια ή εξωτερικά κέρδη (όπως χρήματα, κουπόνια κλπ.)
Ένας λογαριασμός μπορεί να μεταφερθεί δωρεάν σε άλλο παίκτη. Θα πρέπει να έχει δοθεί προηγουμένως ρητή έγκριση από την Ομάδα Διαχείρισης.
Τα Διαμάντια θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από το λογαριασμό που τα αγόρασε. Η μεταφορά Διαμαντιών σε άλλο λογαριασμό δεν είναι δυνατή.


6) Bots και scripts

Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση bots και scripts.

Παραδείγματα:

 • - Απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση bots ή scripts που συλλέγουν αυτόματα τις προμήθειές σας.

 • - Δεν επιτρέπεται η χρήση click-bots που ελαχιστοποιούν τα χειροκίνητα κλικ.

 • - Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε προγράμματα που μιμούνται τα προνομιακά χαρακτηριστικά ή σας παρέχουν άδικο πλεονέκτημα.


7) Σφάλματα (Bugs)

Κάθε παίκτης πρέπει να αναφέρει σοβαρά λάθη αμέσως στην Ομάδα Διαχείρισης του Forge of Empires. Οι παίκτες δεν επιτρέπεται να εκμεταλλεύονται εν γνώσει τους σφάλματα του παιχνιδιού.
Αν παρατηρήσετε ότι ένας παίκτης εκμεταλλεύεται ένα σφάλμα (bug) στο παιχνίδι, θα πρέπει να τον αναφέρετε.
Αν παρατηρήσετε ένα τυπογραφικό ή ορθογραφικό λάθος, δεν είστε υποχρεωμένοι να το αναφέρετε, ωστόσο καλό θα ήταν να το κάνετε για να βελτιώσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων του παιχνιδιού.


8) Προωθητικοί Λογαριασμοί (Pushing)

Η χρήση ενός προωθητικού λογαριασμού ή το να επωφεληθείτε από έναν προωθητικό λογαριασμό εν γνώσει σας, απαγορεύεται.
Προωθητικός λογαριασμός είναι αυτός που κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται για να βοηθά άλλους λογαριασμούς ενώ παραμελεί τα υπόλοιπα μέρη του παιχνιδιού.
Αυτό σημαίνει πως δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε έναν λογαριασμό αποκλειστικά με το σκοπό να βοηθάτε έναν άλλο λογαριασμό να μεγαλώσει, ή να λαμβάνεται οφέλη ή οποιοδήποτε είδος υποστήριξης από έναν τέτοιο λογαριασμό.
Κάθε είδους ανταλλαγές (αγαθά, Forge Πόντοι κλπ) ανάμεσα σε πολλαπλούς κόσμους και στην ίδια σύνδεση απαγορεύεται.


9) Διάφορα

Παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε στα μέλη της κοινότητας του Forge of Empires με σεβασμό. Ακολουθώντας του κανόνες βοηθάτε στη δημιουργία ενός ευχάριστου και δίκαιου περιβάλλοντος για όλους.
Οι Διαχειριστές της Ελληνικής έκδοσης του Forge of Empires είναι οι τελικοί κριτές οποιασδήποτε διαφοράς με τους κανόνες. Η ερμηνεία των κανόνων από αυτούς είναι τελική. Η ομάδα του Forge of Empires διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε από το παιχνίδι. Εφέσεις αποκλεισμών μπορούν να γίνουν μόνο μέσω του Κέντρου Υποστήριξης.
Παρακαλούμε να θυμάστε ότι αντικείμενα του παιχνιδιού μπορούν να αφαιρεθούν από ένα λογαριασμό σαν τιμωρία και ότι τα Διαμάντια δεν επιστρέφονται σε παίκτες που έχουν αποκλειστεί για παραβίαση των κανόνων.
Αν πιστεύετε ότι κάποιος παίζει ενάντια στους κανόνες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Υποστήριξης
Το να επωφεληθείτε εν γνώσει σας από έναν παίκτη που παραβιάζει τους κανόνες απαγορεύεται. Αν νομίζετε ότι έχετε επωφεληθεί από παραβίαση κανόνων, θα πρέπει να το αναφέρετε.
Δεν επιτρέπεται η προσβολή της Ομάδας Διαχείρισης ή η κατάχρηση του Κέντρου Υποστήριξης.
Αυτοί οι κανόνες μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές περιπτώσεις προς όφελος της διατήρησης της ευγενούς άμιλλας μέσα στο παιχνίδι.


10) Διαγραφή Λογαριασμού

Οι λογαριασμοί του παιχνιδιού μπορούν να διαγραφούν από ένα κόσμο μετά από 30 ημέρες αδράνειας. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι τα Διαμάντια που μπορεί να έχουν μείνει στο λογαριασμό σας θα παραμείνουν στον κύριο λογαριασμό και δε θα διαγραφούν, εκτός κι αν ζητηθεί ολική διαγραφή.


Τελευταία Αναθεώρηση των Κανόνων: 01/09/2015

Επιλογή Κόσμου

Καλώς όρισες ξανά, .

Αυτοί είναι οι κόσμοι στους οποίους έχεις ήδη παίξει:
  Παίξε σε ένα νέο κόσμο που δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα

   Δεν είσαι ο/η ;

   Αποσύνδεση

   blaaah